aaa

Nieuws

 
Dinsdag 10 Januari 17
Enquête economische gevolgen stuw Grave

De defecte stuw bij Grave zorgt ervoor dat de belangrijkste vaarweg naar het zuiden niet toegankelijk is. Afgelopen dinsdag gaf Rijkswaterstaat aan ‘enkele dagen’ nodig te hebben voor een oplossing, maar de werkelijkheid blijkt weerbarstiger.
Op dit moment is er nog geen zicht op de termijn waarop het scheepvaartverkeer hervat kan worden. Tegelijkertijd neemt de druk op de bedrijven, die mede afhankelijk zijn van water, toe en worden zij financieel geraakt.


Lees meer >

 
Maandag 19 December 16
Adurolight Europe Branchewinnaar bij De Succesfactor

Adurolight beste bedrijf in Premium Ledverlichting
Adurolight Europe BV is door het Nationale Business Succes Award Insituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Premium Ledverlichting. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie.
Lees hier het volledige persbericht.

 
Maandag 19 December 16
Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan Roermond

Voor het opstellen van het Gemeentelijk Verkeer en Vervoer Plan (GVVP) is het wenselijk om in gesprek te komen met ondernemers van de bedrijventerreinen. Wat ervaren zij als knelpunten, en welke wensen en ideeën hebben zij die meegenomen kunnen worden in ons plan. Om dit te achterhalen zijn we met een dertigtal (kleine en grote) ondernemers in gesprek gegaan in een werksessie op 1 november. Lees hier het resultaat…..

Klik hier voor de presentatie van deze bijeenkomst
Klik hier voor de samenvatting van deze bijeenkomst
Klik hier voor de opbrengst van de werksessies

 
Maandag 7 November 16
Uitnodiging openbare informatiebijeenkomst N280 Roermond
Op dinsdag 15 november 2016 vindt van 18.30 uur - 21.00 uur een openbare informatiebijeenkomst plaats in de ECI Cultuurfabriek, ECI 13 te Roermond (parkeergelegenheid voor de hoofdingang). Hier kunt u zich laten informeren over de inhoud van het bestemmingsplan N280 Roermond en de inspraakprocedure.
Klik hier voor de volledige uitnodiging.
 
Maandag 31 Oktober 16
Doe nu een Energieprestatiekeuring (EPK), word een duurzame koploper en bespaar energie, tijd en geld voor uw bedrijf.

De Energie Prestatie Keuring (EPK) is een systeem dat energiebesparing voor bedrijven makkelijker en voorspelbaar maakt. De Wet milieubeheer (Wm) verplicht bedrijven en instellingen om energiebesparende maatregelen uit te voeren met een terugverdientijd van maximaal vijf jaar. De EPK helpt bedrijven bij het inzichtelijk maken van de (verplichte) energiebesparende maatregelen en de eventuele resultaten. Bedrijven in de gemeente Roermond kunnen in de komende maanden gebruik maken van de acties op de website www.epk-limburg.nl.

Bedrijven kunnen voor hun EPK op de website kiezen uit de volgende drie opties:
‐          Zelf de EPK-test doen met de EPK-tools op de website.
‐          Gratis assistentie vragen bij het invullen van de EPK-test.
‐          Met korting een maatwerkadvies vragen van een energie-expert die een scan doet van uw bedrijfspanden.

Het EPK-advies wordt uitgevoerd door Driven by Values in samenwerking met de plaatselijke RUD, de Provincie Limburg en diverse gemeenten.

 


Pagina 1 / 25
1 2 3 4 5 > »