UITNODIGING | Koffie-inloop Holbox | BIZ Roerstreek & Roerdalen | 21 november

16 October 2024

Start de dag met een kopje koffie bij ondernemer Holbox!

 

Elke maand krijgt een ondernemer van bedrijventerrein Roerstreek/Roerdalen de kans om tussen 08.00 en 09.30 uur de deuren te openen voor een kijkje achter de schermen. Dit biedt een mooi moment om collega-ondernemers te ontmoeten en de dag samen te beginnen met een kop koffie.

In november zijn we te gast bij Holbox, gevestigd op bedrijventerrein Roerstreek. ☕️

Holbox
Al bijna 50 jaar is Holbox een toonaangevende speler op het gebied van kartonnen displays. Het bedrijf biedt een volledig duurzame aanpak in ontwerp, productie en levering van deze displays. Holbox ondersteunt haar klanten bij het oplossen van specifieke uitdagingen op het gebied van instore communicatie. Dankzij gestroomlijnde interne processen blijft Holbox flexibel, waardoor het bedrijf snel kan inspelen op de uiteenlopende behoeften van klanten, markttrends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Sinds mei 2024 is Holbox gevestigd in een
gloednieuw, energieneutraal pand op bedrijventerrein Roerstreek, wat het duurzame karakter van het bedrijf nog verder benadrukt. Met deze verhuizing geeft Holbox niet alleen invulling aan haar groeiambities, maar zet het
bedrijf ook een belangrijke stap op hun
duurzame routekaart.

Tijdens het bezoek leren we hoe de nieuwe locatie bijdraagt aan de duurzame ambities van Holbox. Welke keuzes zijn er gemaakt, en hoe ziet hun routekaart naar de toekomst eruit? Dit bedrijfsbezoek biedt een unieke kans om te leren van de uitdagingen en successen van Holbox op hun weg naar maximale duurzaamheid.

Het ochtendprogramma ziet er als volgt uit:
08:00    Welkomstwoord en laatste ontwikkelingen op het bedrijventerrein – Hubert Neelen, voorzitter
08:15    Presentatie spreker (informatie volgt later)
08:30    Presentatie Holbox – Martijn Hol, directeur
08.45    Rondleiding
09.15    Tijd voor vragen en napraten
09.30    Einde


Praktische info:

Aanmelden kan via dit formulier. Iedereen ontvangt na aanmelding één week voor de koffie-inloop een bevestiging via mail. De koffie-inloop is gratis. Er is parkeergelegenheid aanwezig op locatie.

Ben je toch verhinderd? Geef dan je afmelding aan ons door voor woensdag 20 nov 12.00 uur.